Ingrediencie

  • 2 Tuniak v konzerve
  • Rama s maslom
  • Toastový chlieb
  • Šalátová uhorka
  • Citrón
  • Jarná cibuľka
  • 1 lyžička Horčica
  • Tavený syr
  • Petržlenová vňať
  • 1 štipka Soľ, korenie

O produkte

Detail produktu

Objednať online

Postup prípravy

01 - Tak tu sa tuniaková nátierka pripraví dosť „od oka“ – dve menšie konzervy necháme stiecť od oleja a vymiešame s Ramou a taveným syrom tak, aby mala pomazánka príjemnú konzistenciu – niekto má rád viac, iný menej rybičkovú chuť. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľku, lyžičku horčice, trochu citrónovej šťavy, soľ a korenie. Ja vždy dochucujem najskôr pomenej a radšej pridám to, čo mi vo výsledku chýba. Môžeme pridať aj čerstvé bylinky, napríklad pažítku, alebo trochu petržlenovej vňate.

1488811330-ft-47-.jpg

02 - Šalátovú uhorku umyjeme, nešúpeme, ale škrabkou na zeleninu spravíme tenké plátky – nemali by sme sa dostať až k zrniečkam.

1488811397-ft-50-.jpg

03 - Dva sendvičové chlebíky natrieme z jednej stany Ramou s maslom, uložíme na ňu plátky uhorky, naplníme nátierkou tak, aby uhorka zostala z vonkajšej strany, a na záver ešte môžme odrezať kôrku a prekrojiť na dva trojuholníky.

1488811568-ft-52-.jpg

Najnovšie recepty

Máš na niečo chuť, ale nevieš, čo si dať? Vyskúšaj niektorý z novo pridaných tipov na Veronikynom blogu alebo si nájdi ten pravý recept podľa ingrediencií.